در بسته فونت ایرانسنس دستنویس موارد زیر را دریافت میکنید:
- فونت اصلی: در ۳ وزن لایت، نرمال و بولد با فرمت ttf
- وب فونت: در فرمتهای woff ، woff2
این ۳وزن هماهنگی دقیقی با یکدیگر و با فونتهای لاتین هم وزن خود دارند.
فونت ایرانسنس دستنویس
فونت ایران سنس دست نویس چه تفاوتی با ایران سنس دارد؟
همانطور که در ابتدای متن اشاره شد فونتایرانسنس دست نویس همان ایران سنس است که یکبار دیگر با دست نوشته شده است. این اجرای متفاوت باعث شده است اغلب حروف تغییراتی داشته باشند و نتیجه کار در جزئیات کاملاً متفاوت از ایران سنس باشد.
ایرانسنس دست نویس با استایل گِرد (Rounded) طراحی شده تا بیشتر از اصل خود شخصیت نرم و سیال داشته باشد.
با کمی دقت متوجه میشوید که اغلب حروف در فونت ایران سنس دست نویس با ایران سنس تفاوت دارد.
مهمترین ویژگی فونتهای دست نویس این است که از حس انسانی بیشتری برخوردار هستند و برای همین نوشتههای شما را صمیمیتر نشان میدهند.
حس دیدن و خواندن یک دست خط مطمئناً برای شما متفاوت از متنی است که بهوسیله فونت تایپ شده است. در دستخط، حرکات دست نویسنده را درک میکنید و حروفی را میبینید که بصورت بداهه بر روی کاغذ شکل گرفته است.
فونتهای ماشینی هرگز نمیتواند این ادراک انسانی را منتقل کند اما به هر صورت ما روز به روز بیشتر وابسته تکنولوژی شدیم و به همین سرعت کمتر از قلم و کاغذ برای نوشتن استفاده کردیم. تا جایی که حتی نوشتههای غیر رسمی و شخصیامان را نیز با فونت تایپ کردیم. فونتهای سبک دستنویس برای جبران این کمبود طراحی میشوند و به همین دلایل نیز طرفداران زیادی دارند.
استفاده از فونت ایرانسنس دستنویس در سبک طراحی کارتونی
بسیاری از صاحبان کسب و کارهای جدی و رسمی تمایل دارند برای ایجاد صمیمیت و راحتی بیشتر با کاربران از سبک طراحی کارتونی و فان استفاده کنند. فونت دست نویس نیز دقیقا میتواند این کاربرد را برای شما داشته باشد و نشان دهنده بیان راحت و دوستانه شما با مخاطب باشد.
استفاده از فونت ایرانسنس دستنویس به عنوان وبفونت:
(کلیک کنید و تصویر را در اندازه اصلی ببینید)
استفاده از ایرانسنس دستنویس در کنار ایران سنس ساده:
(عنوان مطالب دست نویس و فونت متن ایرانسنس است)
استفاده در اپلیکیشن به عنوان فونت موبایل:
استفاده از فونت سبک دستنویس بجای استایل ایتالیک:
در تایپوگرافی لاتین هرجا که بخواهند در متن مطلب روی جملهای تاکید کنند. یا به هر دلیلی نشان دهند که مربوط به روایت اصلی نیست، متن را ایتالیک میکنند. ما نیز در حروفچینی و تایپ فارسی از این قاعده پیروی کردیم و در متنهایمان موارد مانند نقل قولها، سوتیترها، خلاصه مطلب، ارجاعات و … را به کمک استایل ایتالیک از متن اصلی جدا کردیم. اما اشتباه طراحان حروف فارسی این بود که تصور کردند با کج شدن حروف سبک ایتالیک از فونت ایجاد میشود. در صورتی که در تایپوگرافی لاتین استایل ایتالیک همان سبک دستنویس از فونت اصلی است. و چون دستنوشتههای لاتین همیشه به صورت مایل و با زاویه کج نوشته میشده استایل ایتالیک بر اساس آن طراحی شده است تا در کنار فونت اصلی همیشه یک نسخه با حال و هوای دست نویس نیز موجود باشد.
بنابراین شما میتوانید در تایپ فارسی از سبک دست نویس بجای استایل ایتالیک استفاده کنید. در زیر چند مثال که این موارد استفاده را نشان میدهد را ببینید:
در متن بالا علاوه بر نقل قولهای اصلی توضیحات ذهنی ۲طرف مکالمه نیز نوشته شده است. در این موارد بهترین راه حل برای فهم بهتر مطلب استفاده از سبکی مانند دست نویس در کنار فونت اصلی است.
استفاده از فونت دستنویس در بخشهای چکیده مطلب و سوتیتر بجای ایتالیک کردن متن:
قابلیت استفاده از سبک دست نویس برای متنهای طولانی و ریز:
اغلب فونتهای دست نویس فارسی موجود یا کاملاً بازسازی یک دستخط هستند که خوانایی کافی برای متن ریز و طولانی را ندارند و یا به سبک فانتزی طراحی شدهاند و نمیتوان از آنها در متنهای جدیتر استفاده کرد.
ایران سنس دستنویس اما با رویکردی متعادل سعی دارد ساختاری ساده داشته باشد و با وجود حفظ سبک دستنویس، برای استفاده در متنهای ریز و طولانی مناسب باشد.
در تصاویر زیر میتوانید مقایسه ایرانسنس دستنویس با ۲ فونت پرکاربرد سبک دستنویس را ببینید.
فونت «دست نویس» و فونت «کامران» دو نمونه از فونتهای پرطرفدار سبک دست نویس هستند که توسط احسان ایراننژاد و کامران انصاری طراحی شدهاند.
دانلود رایگان فونت ایرانسنس دستنویس !
دقت کنید که این فونت رایگان نیست. اگر وبسایت یا کانالی را مشاهده کردید که این فونت را با قیمت ارزانتر، با تخفیف یا رایگان عرضه کرده است آن را معرفی کنید تا پیگیری قانونی توسط فونت ایران انجام شود.
قوانین و مقررات:
فونت ایرانسنس دستنویس یک نرمافزار مالکیتی محسوب میشود. مالکیت این نرمافزار به طراح آن، مسلم ابراهیمی, تعلق دارد و فروشنده انحصاری آن fontiran.com است. شما با خرید این محصول، حق تکثیر، توزیع و ایجاد تغییر در فایلها را نخواهید داشت.
با خرید فونت ایرانسنس دستنویس اجازه استفاده دسکتاپ را دارید. یعنی می توانید در کامپیوترهای شخصی خود آنرا نصب کنید و انواع خروجی چاپ و فایل گرافیکی داشته باشید. (کپی فایل ها تنها برای تهیه نسخه پشتیبان مجاز خواهد بود.)
برای استفاده از فونت ایرانسنس دستنویس لازم است تا حتما فایل فونتها توسط شخص کاربر از دامنهی fontiran.com خریداری شده باشد، همچنین برای هر محصول، لایسنس مناسب صادر شده باشد.
چرا خرید کنیم؟
جدای از رعایت مقررات و حقوق پدیدآورنده بهتر است هر طراح به صورت شخصی و با ایمیل خود فونت را خرید کند.
توجه داشته باشید که فونتهای سایت فونت ایران به مرور تکمیل و رفع عیب میشوند.
تنها شخص خریدار است که میتواند از طریق پنل خود آخرین نسخه را دریافت کند.
ایمیل بروز رسانی ها و رفع باگ ها تنها به ایمیل خریدار ارسال میشود.
اگر مشتری شما ملزم به رعایت قوانین کپی رایت باشد (بخصوص شرکتها، سازمانها و برند های شناخته شده) شما ناگزیر هستید برای استفاده از این فونت در محصول مورد نظر یک لایسنس صادر کنید. تنها شخص خریدار است که می تواند برای فونت خرید شده لایسنس ایجاد کند.
مسلم ابراهیمی کارشناس ارشد گرافیک است که از سال ۱۳۸۸ بصورت پیگیر و حرفهای به طراحی تایپ فارسی مشغول بوده است. در سالهای ابتدایی دغدغه او تدریس طراحی تایپ در دانشگاه بود و پس از آن با راه اندازی وبسایت فونتایران تمرکز خود را به ساز و کار نشر و بازریابی برای فونت فارسی تغییر داد. فونتهای طراحی شده توسط مسلم ابراهیمی طی سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ توانست چهره تایپوگرافی وب و نرمافزار فارسی را تغییر دهد. مسلم ابراهیمی با راه اندازی فاندری فونتایران توانست فرهنگ رعایت داوطلبانه کپی رایت فونت فارسی را در ایران رواج دهد و چالشهای فروش و کسب درآمد برای طراحان تایپ ایرانی را حل کند. فونتهای ایران سنس، ایرانیکان، دانا و فونت آهنگ از مهم ترین آثار وی هستند.
دیدگاهها
سوالات متداول