در بستهی فونت بنیاد کودک حرفهای موارد زیر را دریافت میکنید:
فونتهای اصلی: با فرمت ttf و otf در دو سبک معمولی و کوچک و ۸ وزن (Thin, ExtraLight, Light, Regular, Medium, Bold, ExtraBold, Black).
وریبل فونت: فونت متغیر دارای ۲ محور: Weight (وزن) و Round (نرمی).
وبفونت: فونتهای ویژه استفاده در وبسایت با فرمتهای woff . woff2 همراه با کدهای css و html.
فونتهای با اعداد فارسی: فونتهایی که در آنها اعداد انگلیسی و عربی و حروف عربی بهصورت فارسی نشان داده میشود.
فونت بدون انگلیسی: فونتهایی که کاراکترهای مربوط به زبان انگلیسی را ندارند. (مناسب برای ترکیب با فونت انگلیسی دلخواه در طراحی وب.)
راهنما: راهنمای استفاده از حروف جایگزین، ترکیبات، فارسی کردن اعداد لاتین و همعرض کردن اعداد
فونت بنیاد کودک
«بنیادکودک» نام مؤسسهای مردمنهاد است که با کمک نیکوکاران در تأمین نیازهای تحصیلی دانشآموزان کمبرخوردار تلاش میکند. این مؤسسه در خلال برنامهریزی برای ریبرندینگ، بهمنظور ارتباطات موثرتر، در اندیشه خلق فونت اختصاصی بود. به این ترتیب تیم طراحی در راستای مسئولیت اجتماعی و با تکیه بر تخصص خود با افتخار با این جریان همراه شد.
با بررسی دادهها و اطلاعات ارائه شده از سوی بنیادکودک و ایدهپردازی بر اساس ویژگیهای اصلی و صفات بارز برند، کار شخصیتبخشی و طراحی کاراکترهای فونت را پیش بردیم. ضمن توجه به «کودکان» که دلیل وجود بنیادکودکاند، «بزرگسال و نیکوکاران» بهعنوان مخاطبان اصلی و «جایگاه و لحن برند» به تعریف شخصیت متناسبی رسیدیم تا جوابگوی نیاز برند باشد. بهطور مثال میزان نرمی حروف را بهگونهای در نظر گرفتیم تا نسبتی با نام بنیادکودک داشته باشد و در عین حال بتواند در نظر مخاطبان پذیرفته شود. فرآیند دیزاین تا اجرای این فونت بهطور کامل در نرمافزار انجام شد.
اکنون بنیادکودک در راستای تأمین نیازهای دانشآموزان تصمیم گرفته فونت اختصاصی خود را به صورت عمومی منتشر کند. تیم طراحی نیز با این تصمیم همراه شد و سبک «کوچک» را طراحی کرد و به مجموعه افزود تا خانوادهی فونت برای عرضهی عمومی جامعتر و کاربردیتر باشد و بتواند نیازهای بیشتری را پوشش دهد.
بنیادکودکِ «کوچک» با بدنهی نرمتر، شکستگیهای کمتر و لبههای گرد، نسخهی کودکانهی فونت است.
فونت بنیادکودک توسط مهدی ارشادی و رضا بختیاریفرد در سال ۱۴۰۱ طراحی شده است. این فونت دارای ۸ وزن، ۲ سبک و نسخهی وریبل است.
«کل درآمد حاصل از فروش فونت متعلق به بنیادکودک و دانشآموزان با استعداد کمبرخوردار بورسیهی این موسسه است.»
دانلود رایگان فونت بنیاد کودک !
دقت کنید که این فونت رایگان نیست. اگر وبسایت یا کانالی را مشاهده کردید که این فونت را با قیمت ارزانتر، با تخفیف یا رایگان عرضه کرده است آن را معرفی کنید تا پیگیری قانونی توسط فونت ایران انجام شود.
قوانین و مقررات:
فونت بنیاد کودک یک نرمافزار مالکیتی محسوب میشود. مالکیت این نرمافزار به طراح آن، مهدی ارشادی, رضا بختیاری فرد, تعلق دارد و فروشنده انحصاری آن fontiran.com است. شما با خرید این محصول، حق تکثیر، توزیع و ایجاد تغییر در فایلها را نخواهید داشت.
با خرید فونت بنیاد کودک اجازه استفاده دسکتاپ را دارید. یعنی می توانید در کامپیوترهای شخصی خود آنرا نصب کنید و انواع خروجی چاپ و فایل گرافیکی داشته باشید. (کپی فایل ها تنها برای تهیه نسخه پشتیبان مجاز خواهد بود.)
برای استفاده از فونت بنیاد کودک لازم است تا حتما فایل فونتها توسط شخص کاربر از دامنهی fontiran.com خریداری شده باشد، همچنین برای هر محصول، لایسنس مناسب صادر شده باشد.
چرا خرید کنیم؟
جدای از رعایت مقررات و حقوق پدیدآورنده بهتر است هر طراح به صورت شخصی و با ایمیل خود فونت را خرید کند.
توجه داشته باشید که فونتهای سایت فونت ایران به مرور تکمیل و رفع عیب میشوند.
تنها شخص خریدار است که میتواند از طریق پنل خود آخرین نسخه را دریافت کند.
ایمیل بروز رسانی ها و رفع باگ ها تنها به ایمیل خریدار ارسال میشود.
اگر مشتری شما ملزم به رعایت قوانین کپی رایت باشد (بخصوص شرکتها، سازمانها و برند های شناخته شده) شما ناگزیر هستید برای استفاده از این فونت در محصول مورد نظر یک لایسنس صادر کنید. تنها شخص خریدار است که می تواند برای فونت خرید شده لایسنس ایجاد کند.
مهدی ارشادی کارشناس گرافیک است و در زمینه تایپوگرافی و طراحی گرافیک دارای تجاربی مختلف است. مهارت اصلی مهدی ارشادی در طراحی تایپ، طراحی لوگو، طراحی لوگو تایپ و تایپوگرافی است. او پیش از این با همکاری رضا بختیاری فرد تایپ فیسهای اختصاصی بانک آینده و شرکت علی بابا را طراحی کرده است.
متولد ۶۹، کارشناس گرافیک، مدرس طراحی فونت و لوگوتایپ، عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران طراحی فونت «ایرانسل»، «میکا»، فونت قرآنی «واضح»، «دبستان» و «ری» با همکاری امید امامیان طراحی فونت «علیبابا»، «بانک آینده»، «فانوس (همکاران سیستم)»، «مدرسهی اینورس»، «ایرانسل» و «بنیاد کودک» با همکاری مهدی ارشادی طراحی فونتهای «باغ کتاب تهران»، «لیلا»، «راوی»، «اَبَر» و «پیکان» طراحی فونت «دوران»، طراح: فرشته ایرانشاهی، رضا بختیاری فرد بازطراحی فونت یکان با نام «یکانبخ»، با همکاری ماهان جعفرزاده طراحی فونت «نوینوب»، بازطراحی و بهینهسازی فونت نوین (طراحی هیربد لطفیان) برای وب طراحی فونت «نیان»، طراح: افسانه سالک، رضا بختیاری فرد بازطراحی فونت رویا با نام «رویا بخ» دریافت ۳ نشان تایپوگرافی ممتاز، Type Directors Club | جایگاه سوم و دیپلم افتخار مسابقهی Granshan | جایگاه اول سرو نقرهای ۹۲ | شایستهی تقدیر در سالانهی طراحی کتاب ایران | جایزهی عالیِ بخش حرفهایِ دوسالانهی جادهی ابریشم چین | شایستهی تقدیر سرو نقرهای ۹۶
دیدگاهها
سوالات متداول