- فونتهای اصلی: با فرمت ttf.
- وریبل فونت: فونتهای متغیر دارای یک محور تغییر وزن
- وبفونت: فونتهای ویژه استفاده در وبسایت با فرمتهای woff . woff2 همراه با کدهای css
- فونتهای با اعداد فارسی: فونتهایی که در آنها اعداد انگلیسی و عربی هک شده است تا بصورت فارسی نشان داده شود.
- فونت بدون انگلیسی: فونتهاییکه فاقد حروف و اعداد انگلیسی هستند. (مناسب برای ترکیب با فونت انگلیسی دلخواه در طراحی وب)
- راهنما: راهنمای استفاده از حروف جایگزین، راهنمای فارسی کردن اعداد لاتین و منو اسپیس کردن اعداد، راهنمای استفاده از وریبل فونت.
فونت کمند
اسب سرکشی را تصور کنید که خرامان خرامان در دشتهای سبز و زیبا حرکت میکند و یالهای زیبایش در میان بادها به هر سویی پریشان میشود.
کمند همان اسب چموش و دلفریب است که با هر شلاقی رام نشده و سوارش را غافلگیر میکند.
فونت کمند رفتار فرمی اصیل و مبتنی بر خط نسخ دارد اما در جزئیات غیر قابل انتظار و پرهیجان است؛ این هیجان و جذابیت فرمی کاملا آگاهانه انتخاب شده و جزء جدا نشدنی تبلیغات امروز است.
از ویژگیهای فرمی کمند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
فرمها در هر کاراکتر و هر حرکتی از جایی که انتظارش را نداریم یا برش میخورد یا میشکند و یا خلاف جهت میچرخد.
ارتفاع صعود و نزولها کوتاه است و گویی در بدنه حروف حل شدهاند. این مدل طراحی کمک میکند تا جذابیت تایپفیس در تبلیغات محیطی و فضای مجازی بالاتر برود.
وجود وزنهای مختلف و همچنین امکاناتی مانند لیگچرها (حروف ترکیبی) و آلترناتیوها (حروف جایگزین) از جمله جذابیتهای دیگر کمند است.
برای کمند فونت انگلیسی هم طراحی کردیم این کار باعث میشود در متنهای دوزبانه هماهنگی بهتر و روانتری بین دو زبان برقرار بوده و یکپارچگی متن کامل حفظ شود.
تلاش ما این بود تا فرمهایی بدیع و تازهای را به جریان تایپدیزاین امروز ایران اضافه کرده و تا جای ممکن کلمات در نهایت زیبایی و چشمنوازی در کنار هم نشسته و ترکیبی منسجم را بسازند.
این تایپفیس در بهار و تابستان ۱۴۰۳ توسط امید امامیان و مهدی ارشادی در ۷ وزن طراحی و منتشر شد.
لازم به ذکر است گسترش آن برای زبانها و سبکهای دیگر ادامه دارد.
دانلود رایگان فونت کمند !
دقت کنید که این فونت رایگان نیست. اگر وبسایت یا کانالی را مشاهده کردید که این فونت را با قیمت ارزانتر، با تخفیف یا رایگان عرضه کرده است آن را معرفی کنید تا پیگیری قانونی توسط فونت ایران انجام شود.
قوانین و مقررات:
فونت کمند یک نرمافزار مالکیتی محسوب میشود. مالکیت این نرمافزار به طراح آن، امید امامیان, مهدی ارشادی, تعلق دارد و فروشنده انحصاری آن fontiran.com است. شما با خرید این محصول، حق تکثیر، توزیع و ایجاد تغییر در فایلها را نخواهید داشت.
با خرید فونت کمند اجازه استفاده دسکتاپ را دارید. یعنی می توانید در کامپیوترهای شخصی خود آنرا نصب کنید و انواع خروجی چاپ و فایل گرافیکی داشته باشید. (کپی فایل ها تنها برای تهیه نسخه پشتیبان مجاز خواهد بود.)
برای استفاده از فونت کمند لازم است تا حتما فایل فونتها توسط شخص کاربر از دامنهی fontiran.com خریداری شده باشد، همچنین برای هر محصول، لایسنس مناسب صادر شده باشد.
چرا خرید کنیم؟
جدای از رعایت مقررات و حقوق پدیدآورنده بهتر است هر طراح به صورت شخصی و با ایمیل خود فونت را خرید کند.
توجه داشته باشید که فونتهای سایت فونت ایران به مرور تکمیل و رفع عیب میشوند.
تنها شخص خریدار است که میتواند از طریق پنل خود آخرین نسخه را دریافت کند.
ایمیل بروز رسانی ها و رفع باگ ها تنها به ایمیل خریدار ارسال میشود.
اگر مشتری شما ملزم به رعایت قوانین کپی رایت باشد (بخصوص شرکتها، سازمانها و برند های شناخته شده) شما ناگزیر هستید برای استفاده از این فونت در محصول مورد نظر یک لایسنس صادر کنید. تنها شخص خریدار است که می تواند برای فونت خرید شده لایسنس ایجاد کند.
امید امامیان، متولد ۱۳۶۸، کارشناس گرافیک و طراح تایپ ایرانی است، از سال ۱۳۹۱ فعالیت حرفهای خود را در حوزه طراحی تایپفیس آغاز کرده است. امید تاکنون فونتهای متعددی را به صورت مستقل و یا در همکاری با طراحان مختلف مانند: رضا بختیاریفرد، مهدی ارشادی و کامیاب جعفری طراحی و توسعه داده است. از آثار او میتوان به فونتهای: جامجم، آرامش، واضح، دبستان، ری، ایرانسل، آریا، میکا و کمند اشاره کرد. امید جوایز متعددی از جمله ۳ دوره نشان ممتاز تایپوگرافی TDC(۲۰۱۸ – ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱) رتبه دوم و دیپلم افتخار گرانشان (۲۰۱۴ – ۲۰۱۷) و دیپلم افتخار سرو نقرهای ۱۳۹۶ را کسب کرده است. او علاوه بر فعالیت حرفهای، به عنوان مدرس در دانشگاههای سوره، الزهرا و انقلاب اسلامی به تدریس طراحی تایپ مشغول است. وی همچنین کارگاهها و سخنرانیهای متعددی را در این زمینه برگزار و در نمایشگاههای داخلی و خارجی تایپ دیزاین شرکت داشته است.
کارشناسی گرافیک دارم و عضو (۱۹۸۷) انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران هستم. به طراحی حروف، توسعه فونت و طراحی لوگوتایپ مشغولم. فونتهای پُتک و برنا رو بصورت عمومی و فونتهای آینده، علی بابا، بنیاد کودک، فانوس و اینورس رو با همکاری رضا بختیاریفرد طراحی کردم. طراحی و ساخت فونت کمند با همکاری امید امامیان و همینطور توسعه فونت والمان جزو آخرین فعالیتهامه. ورکشاپ، کارگاه و دورههای مختلفی رو در زمینه حروف داشتم و عنوان سومی گرانشان ۲۰۲۱-۲۰۲۲ ارمنستان رو برای فونت علی بابا و نشان ویژه رو برای فونت پُتک دریافت کردم.
دیدگاهها
سوالات متداول