در بسته فونت «آن on» موارد زیر را دریافت میکنید:
- فونتهای اصلی: با فرمت ttf و otf در ۶ وزن.
- وبفونت: فونتهای ویژه استفاده در وبسایت با فرمتهای woff . woff2
فونت آن On
در تایپفیس آن توجه ویژهای به حروف کوردی برای عزیزان کورد زبان شده است تا بتوان یک قدم هرچند کوتاه جهت برطرف کردن مشکلات و کمبود فونتهای کوردی برداشته شود.
تعدادی حروف جایگزین(مرکب) در دو نوع دیزاین و پیشنهاد شده است.
با فعال کردن گزینه مخصوص آنها در قسمت open type نرمافزارهای گرافیکی و … امکان تغییر و دسترسی به آنها برای شما فراهم شده است.
دانلود رایگان فونت آن On !
دقت کنید که این فونت رایگان نیست. اگر وبسایت یا کانالی را مشاهده کردید که این فونت را با قیمت ارزانتر، با تخفیف یا رایگان عرضه کرده است آن را معرفی کنید تا پیگیری قانونی توسط فونت ایران انجام شود.
قوانین و مقررات:
فونت آن On یک نرمافزار مالکیتی محسوب میشود. مالکیت این نرمافزار به طراح آن، امیر مصباحی, نیاز میرمبینی, تعلق دارد و فروشنده انحصاری آن fontiran.com است. شما با خرید این محصول، حق تکثیر، توزیع و ایجاد تغییر در فایلها را نخواهید داشت.
با خرید فونت آن On اجازه استفاده دسکتاپ را دارید. یعنی می توانید در کامپیوترهای شخصی خود آنرا نصب کنید و انواع خروجی چاپ و فایل گرافیکی داشته باشید. (کپی فایل ها تنها برای تهیه نسخه پشتیبان مجاز خواهد بود.)
برای استفاده از فونت آن On لازم است تا حتما فایل فونتها توسط شخص کاربر از دامنهی fontiran.com خریداری شده باشد، همچنین برای هر محصول، لایسنس مناسب صادر شده باشد.
چرا خرید کنیم؟
جدای از رعایت مقررات و حقوق پدیدآورنده بهتر است هر طراح به صورت شخصی و با ایمیل خود فونت را خرید کند.
توجه داشته باشید که فونتهای سایت فونت ایران به مرور تکمیل و رفع عیب میشوند.
تنها شخص خریدار است که میتواند از طریق پنل خود آخرین نسخه را دریافت کند.
ایمیل بروز رسانی ها و رفع باگ ها تنها به ایمیل خریدار ارسال میشود.
اگر مشتری شما ملزم به رعایت قوانین کپی رایت باشد (بخصوص شرکتها، سازمانها و برند های شناخته شده) شما ناگزیر هستید برای استفاده از این فونت در محصول مورد نظر یک لایسنس صادر کنید. تنها شخص خریدار است که می تواند برای فونت خرید شده لایسنس ایجاد کند.
طراح حروف و تایپوگرافر. عضو رسمی انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، فارغ التحصیل رشته گرافیک از هنرستان هنرهای زیبا است. او کاردانی و کارشناسی گرافیک را از دانشگاه انقلاب تهران و کارشناسی ارشدش را از دانشگاه آزاد دریافت کرد. علاقه او به طراحی تایپ و تایپوگرافی نه تنها از علاقه به شکل و زیبایشناسی هنری/گرافیکی نشات میگیرد، بلکه از علاقه او به کاوش عمیق درباره تعامل فرم حروف و قابلیتهای آن با فعالیتهای اساسی انسانی مانند تشخیص و خواندن حروف میباشد و در چندین سال اخیر، عمده تحقیقات و پژوهشات او مبتنی بر دیزاین تجربی با تمرکز بر قابلیت تشخیص و خوانایی تایپفیسهای دو خطی فارسی/عربی و لاتین بوده است. مصباحی برای افزایش دانش و تجربیاتش به مدت دو سال تحقیقات و پژوهشهایی را در گروه تخصصی/تحقیقاتی READSEARCH تحت نظر «پروفسور آن بسیمانز» گسترش داد و برای بهبود کیفیت تجربه خوانش و تشخیص حروف عربی/فارسی برای متنهایی با سایزهای کوچک، دومین مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته "خوانایی در تایپ و تایپوگرافی" از دانشگاه رسانه، هنر و دیزاین پیکسل-مَد با پروژه نهایی دیزاین حروف فارسی/عربی برای سایزهای بین ۴ تا ۷ پوینت ( در محدوده ارتفاع کلمات بین یک تا دو میلیمتر) برای پرینترهای لیزری دریافت کرد. این پروژه برای نمایشگاه سالانه نسل آینده استعدادهای برتر دیزاین خلاق تحصیلات عالی کشور بلژیک در تابستان سال ۲۰۲۳ برگزیده شد. نقش پوینت در استانداردسازی فونت یک تایپفیس، سخنرانی،۱۳۸۹. تاریخ تایپ دیزاین فارسی در ایران، سخنرانی، ۱۳۹۷. مقاله گذری بر ۸۰ سال حروف سربی تا عصر دیجیتال در ایران، فصلنامه حرفه هنرمند ویژهنامه تایپ و تایپوگرافی، ۱۳۹۷. و همچنین برخی از تجربیات تخصصی او در دیزاین تایپفیس در طی این سالها میتوان به: تایپفیسهای کولاک، آن، ایلیا، دماوند و تایپفیس اختصاصی چند استایلی جریان به سفارش موسسه ارتباطات خلاق معاصر جریان، ۱۳۹۷. تایپفیس اختصاصی توپاز به سفارش ماهنامه اقتصادی توپاز، ۱۳۹۶. تایپفیس اختصاصی پویا به سفارش شبکه کودک و نوجوان(پویا، نهال و امید) تلویزیون، ۱۳۹۴. تایپفیس اختصاصی کاگو به سفارش سازمان انتشارات کاگو، ۱۳۹۳، اشاره کرد.
نیاز میرمبینی کارشناس ارشد ارتباط تصویری، دانشگاه علوم تحقیقات کارشناس نقاشی، دانشگاه الزهرا شرکت و چاپ مقاله در دومین کنفرانس ملی باستان شناسی و تاریخ هنر ایران دانشگاه مازندران، اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ شرکت در پنجمین کنفرانس بینالمللی گردشگری، فرهنگ و هنر در گرجستان، آبان ماه ۱۳۹۹ شرکت در ششمین کنفرانس بینالمللی و هشتمین همایش ملی پژوهشهای مدیریت و علوم انسانی در ایران، شهریور ماه ۱۳۹۹ چاپ مقاله لاتین: Classification of Gurkani & Safavid fabric’s motifs according to the impact of Persian Art on the Region, journal of history culture and art research. Karabuk Universitesi Tariih Kultur ve Sanat Arastirmalari Merkezi. ISNN 2147-0626 شرکت در نمایشگاههای گروهی: نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی، ه مثل هنر، کاخ سعدآباد، آبان ۱۳۹۹ نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی، به رنگ صلح، موزه قصر، آبان ۱۳۹۹ نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی، خیال تو، گالری آریانا، مهر ۱۳۹۹ نمایشگاه گروهی نقاشی، فصل نو، نگارخانه احسان، شهریور ۱۳۹۹ نمایشگاه گروهی نقاشی، نگارخانه احسان، اردیبهشت ۱۳۹۳ نمایشگاه گروهی نقاشی، گالری نقش جهان، آذر ۱۳۹۲ نمایشگاه گروهی طراحی، نگارخانه کمالالدین بهزاد، فروردین ۱۳۸۷ او از سال ۱۳۹۸ به مطالعه خط فارسی، کالیگرافی و طراحی تایپفیس فارسی مشغول بوده است. در ابتدا دغدغه و توجه او به قابلیتهای حسی حروف در بیان کلمات بود و در حال حاضر نگاهی تحیللی به فرم و زیبایی خطوط در کنار کاربرد و خوانایی آنها و کیفیت بصری تایپفیس فارسی دارد.
دیدگاهها
سوالات متداول